4 – Stefan Blomberg – Mobbning på jobbet

I detta avsnitt träffar vi Stefan Blomberg, en av Sveriges allra främsta experter gällande mobbning på jobbet. Han arbetar som psykolog vid arbets- och miljömedicin i Linköping och är även författare till boken Mobbning på jobbet. Vi pratar om arbetsmiljö, kränkande särbehandling, psykisk ohälsa, organisatorisk och social arbetsmiljö.

2 reaktioner till “4 – Stefan Blomberg – Mobbning på jobbet”

 1. Hej Christian!

  Jag har med stort intresse följt din podcast som jag tycker är mycket bra. Jag har ett förslag som jag skickat till dig via mejl som jag gärna diskuterar med dig. Det handlar om att våra myndigheter bidrar till mobbning och inte följer lagen.

  Med vänliga hälsningar Gunnar Johansson
  professor i hälsovetenskap

  1. Hej Gunnar,

   Tack för att du följer min podcast. Jag har sett ditt mail och kommer att återkoppla till dig efter årsskiftet då jag tycker din vinkel och dina synpunkter är mycket viktiga att lyfta fram.

   Tills vi hörs önskar jag dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

   Varma hälsningar, Christian

Kommentarer är stängda.