8 – RockyLi – När skolan sviker dig!

I veckans avsnitt får Ni lyssna till hur en olycka kastade om en idag 15-årig tjejs liv. En berättelse om en skola som förstört hennes utbildning, en mentor och lärare som inte brytt sig, hur hon och hennes familj utsatts för hot, trakasserier, förtal och förföljelse av sin egen familj och som till slut lett till en fällande dom i domstol och en anmälan till skolinspektionen.

4 reaktioner till “8 – RockyLi – När skolan sviker dig!”

  1. Någon har skrivit att –Det är inte lätt att vara lärare. Det tror inte jag heller men Då måste politikerna se till att ändra utbildningen. Idag har förmodligen 30-40 o/o av våra elever någon form av Diagnos. Add,ADHD, Ångest o.s.v !!! Lite sunt förnuft och lite lyhördhet kan vara en bra början, eller utgår Ni alla som varit inblandade från Er själva (hemska tanke). När Ni dömer andra. Vi måste börja lyssna på barnen. Varför skulle en 10 årig ung tjej sitta och ljuga ????? Börja lyssna och kan ni inte det så be om hjälp. Det är inte lätt att vara Lärare och det håller jag med om. Men även lärare behöver hjälp !!!! Sånt här får bara inte hända !

  2. Jag missuppfattade ——Det är inte lätt att vara lärare. Trodde det kom som en kommentar och jag tog det som ett försvar. Det jag skrev står jag för i alla fall.

  3. Tack för en bra podd. Min son är inblandad i liknande situation. Vuxna utan kunskap är farliga för barn. De vuxna på skolan har ljugit för min son, undanhållit information för oss föräldrar. Skolan har också anmält oss för omsorgssvikt, när det är skolan som har brustit i sin omsorg om elevens välmående.

Kommentarer är stängda.